söndag 1 november 2009

Hantverksdagarna med konst



Då var det över. Nya hantverksdagarna med konstgalleri i Arcushallen i Luleå. Det var trevligt och givande. Rymliga och fina montrar samt bra med utrymme, så att bilderna kunde betraktas på avstånd. Vi var 18 utställande konstnärer. Jag visade åtta bilder varav fyra bygger på mitt nya uttryck med färgrutor. De fick ett bra gensvar. Ovan visar jag bilden "Öppning i det gröna", som fått ny ägare.

5 kommentarer:

Lotta Makes Art Konstnär och konstpedagog sa...

mentineHej Roger!
Jag fick också en förfrågan att delta
på Arcus men jag tackade nej, det kanske var dumt? Var det bra att vara med där, funkade allt? Om det var bra kanske jag kan vara med nästa år, vem vet?

RPainter sa...

Javisst, det var bra. Allt fungerade till belåtenhet. Mest förvånande och bra var att konsten fick disponera så stora ytor. Rekommenderas!

Lotta Makes Art Konstnär och konstpedagog sa...

Tack! Jag får se, kanske nästa år för mig då! Jag pratade med en kvinna som har hand om den delen på Arcus i telefon och tanken var att försöka skapa Hantverksmässan ännu mer inriktad på konst, design och hantverk. Positivt att det hela fungerade för er som ställde ut där!//Lotta

Sven Teglund sa...

Hej Roger. Imponerande tavla! Ser att du gått vidare och utvecklat ett nytt målerisätt. Gillar verkligen det, mer rörlighet i bilden.

Önskar dig allt väl!

RPainter sa...

Detsamma Sven!
Jag är imponerad av dina senaste akvareller och dessutom fåglar. Suveränt!